Zoals......

Arts & Crafts; een Noors sieradenmerk wat slechts een paar jaar geleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd werd. Begonnen via een unieke combinatie tussen De Telegraaf Mediagroep, de importeur in Europa en het hoofdkantoor van A&C in Noorwegen. Wij waren de spil in de communicatie tussen alle partijen, namen deel aan de inkoopreizen naar Noorwegen, verzorgden de facturatie in Nederland en België, het POS materiaal voor het groeiende dealernetwerk en allerhande overige voorkomende zaken.  Check Facebook: A&C Jewellery Nederland

Support

Blue Jam is er ook voor ondersteuning op diverse vlakken. Of dat nu voor een éénmalig project is van een paar uur of voor een langere periode; wij staan graag voor u klaar. Bij u op locatie op vanaf ons mooie kantoor hier in Obdam.

 

Het onderhoud aan uw website, administratieve werkzaamheden, assistentie in de vorm van een gastvrouw tijdens klantendagen, een opening of een feestelijke bijeenkomst; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

support

Dus......

Zoek contact met José of Maurice en kijk waar u tijd vrij kan maken voor uzelf en dus doen waar u GOED in bent. En bovenal: wat u LEUK vindt om te doen!

 

Als al gezegd; wij staan graag voor u klaar!